MERKKIPÄIVÄT 2024

Järvi-Suomen partiolaisten kevään partiotaitokilpailut järjestetään Varkaudessa 4.-5.5.2024. Kilpailu on suunnattu samoajaikäisistä ylöspäin.

Kisanjärjestäjät lupaavat meille helppokulkuista maastoa tasaisessa kaupunkimaisemassa ja mielenkiintoisia tehtäviä merkkipäivien parissa. Kilpailu sopii aloittelijalle, sillä yörasti suoritetaan poikkeuksellisesti sisätiloissa. Yöpymisvarusteita ei myöskään tarvitse kantaa kisan aikana.

Tuttuun tapaan lpk maksaa kisavartion kisamaksun. Osallistujat maksavat kisanjärjestäjille aamu- ja iltapalasta 10 euroa (vain lämmin ateria kisan jälkeen kuuluu kisamaksuun). Omaa evästä kannattaa siis ottaa myös Matkakulut tasataan lähtijöiden kesken. Lippukunnan kisavartiot on tavoitteena koota 18.4. mennessä (kisailmoittautuminen päättyy 21.4.).

Joukkueen koko on samoajilla 4 vartiolaista ja vaeltajilla ja aikuisilla 3 vartiolaista. Samoajille on vain yksi kisasarja (SiPu) ja vaeltajat ja aikuiset kisaavat myös samassa sarjassa (RuHa).

Ilmoittaudu lpk:n kisavartioihin tästä linkistä! Kisainfo samoilijoille ja kaikille muille kiinnostuneille lähtijöille järjestetään Ylämyllyn seuriksella 16.4. klo 16.30 eli ennen vaellusinfoa.

Kisakutsun ja tehtäväluettelon löydät täältä.