JÄSENMAKSUT JA -EDUT

Jäsenmaksu koostuu Liperin Kokkoveikot ry:n aloitusmaksusta (40 euroa) ja Suomen Partiolaiset ry:n vuotuisesta jäsenmaksusta (60–80 euroa vuodessa). Lippukunnan yhteisille ja isommille leireille tai retkille voi olla erikseen osallistumis- tai kyytimaksu. 

Liperin Kokkoveikot ry:n aloitusmaksu maksetaan vain kerran. Aloitusmaksu sisältää muun muassa partiohuivin, huivin tunnukset sekä suoritusmerkit ja sudenpentujen suorituskirjan. Aloitusmaksu maksetaan partioon liittymisen yhteydessä lippukunnan tilille.

Suomen partiolaisten jäsenmaksu peritään vuosittain, ja lasku tulee postissa tai e-laskuna jäseneksi liittymisen jälkeen. Jos perheessä on useampi partiolainen, jäsenmaksusta saa alennusta. Jasenmaksusta voi myös hakea vapautusta. Lue tarkemmin Suomen Partiolaisten sivuilta.

Voit käydä tutustumassa partiotoimintaan kaksi viikottaista kokoontumiskertaa. Huolehdi viimeistään sen jälkeen nämä kuntoon:

 1. Liity jäseneksi täyttämällä jäsenhakemus verkossa
 2. Maksa aloitusmaksu (40 euroa) lippukunnan tilille
  Maksun saaja: Liperin Kokkoveikot ry
  Tilinumero: FI 67 5518 0340 0098 55
  Viitenumero: 4925

Jäsenedut

Jäsenmaksulla saat:

 • Oikeuden osallistua lippukunnan toiminnan lisäksi partiopiirin (Järvi-Suomen partiolaiset ry) ja keskusjärjestön tapahtumiin
 • Partio-lehden ja Järvi-Suomen partiolaisten Liplatus-lehden. Lehtiä lähetetään yksi per talous, jos samassa perheessä on useampia partiolaisia. 
 • Toissijaisen tapaturma- ja matkatavaravakuutuksen sekä vastuuvakuutuksen.
 • 10 % alennuksen partiokauppojen (mm. Scandinavian Outdoor) normaalihintaisista tuotteista
 • 10 % alennuksen normaalista Suomen Hostellijärjestön majoitushinnasta